Příspěvky uživatele - 143.205

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Růže Rambler, 11.5.2007
Možná, jsem se nevyjádřila přesně, ale tahle pnoucí růže roste celkem často, rostl a i v babiččině zahrádce. Našla jsem si tedy službu v Růžové školce v Sobotce, kde jsou schopni tuhle sortu namnožit ze zaslaných řízků.   ... celý příspěvek >
ptačí zob, 2.5.2007
Dobrý den, pro hosta, který se domnívá, že ptačí zob není jedovatý. Samozřejmně , že jedovaté jsou pouze plody a pouze pro lidi (odtud i název).  Pokud jsou rostliny  Vašim zaměstnáním, určitě si snadno najdete pramen (Kare Hieke :... celý příspěvek >
Růže Rambler, 2.5.2007
Děkuji za odpověď, možná byste věděl i to, kde bych sehnala popínavou růži s malými plnými růžičkovými květy, silně remontující. JITA
Růže Rambler, 27.4.2007
Dobrý den, pomuže mi někdo s tím jak asi vypadá typ popínavé růže (předpokládám) označený Rambler a kde se po něm poptávat? Děkuji JITA
Tisy - zastřižení po výsadbě, 11.4.2007
Domnívám se jen za sebe, že na tvarování je nevhodnější doba v předjaří, než vyraší. A to je myslím už pozdě. Možná že v srpnu jemnější seřezání letošních výhonů by prospělo.
Hebe, pieris v jednom truhlíku?, 11.4.2007
Asi bude záležet na tom, zda chceta rostliny dále pěstovat,nebo se s pokojíte s dočasnou výsadbou. Vřes má rád slunce,  naopak břečťan a hebe nikoliv. Problem vidim spíše v ve varietě Pierisu, kterou máte k dispozici.Dorůstají od 0,8m do 2m... celý příspěvek >
jaký plot na lesní chalupě ve svahu který ujíždí?, 10.4.2007
Ted jsem si přečetla, že Vám to ujíždí, pak bych volila cestu na Obecní úřad, který svým zásahem moji nemovitost ohrozil.
jaký plot na lesní chalupě ve svahu který ujíždí?, 10.4.2007
Pokusila bych se vysadit ty samé druhy, které zde byly pokáceny, to kvůli autenticitě prostředí. A jinak rychle roste všude ptačí zob a dobře zpevní svah, výska do 1,5m  nebo javor babyka. Myslím, že kořeny, které zůstaly po pokácených stromech... celý příspěvek >
Pinus strobus a sypavka., 10.4.2007
Obraťte  se možná raději na lesnickou fakultu ČZU Praha v Suchole, jsou tam odborníci.
Zničení plevelu, 6.4.2007
Děkuji vam všem.
Zničení plevelu, 3.4.2007
Prosím o radu zkušenější zahrádkáře,když chci založit nový trávník a mám k dispozici ornici sejmutou na jiném místě.Jak ji mohu ošetřit kromě prosetí ,aby nebyla plná semen plevelů, které vzejdou po zalití . Existuje nějaký chem. přípravek na tuto... celý příspěvek >
Přesazeni azalky, 15.3.2007
Poradí mi nekdo, zda mohu ještě nyní přesadit malou azalku asi 40cm?. Neroste dobře na svém místě, kde zřejmě trpí nedostatkem vláhy a sluníčka. Má trochu narašeno. Nadm. výška  je 350m.  Srdečně děkuji.
Tis - najde se, 8.3.2007
Děkuji srdečně, mám stejný názor, nicméně jsem si jej chtěla potvrdit, když mi jeden také zahradník prodal taxus cuspidata a tvrdil, že to je" ten nejedovatý.  "
Tis - najde se, 7.3.2007
Poradí mi zkušený zahradník, kde najdu tis,(Taxus)  který není jedovatý?
Proč muškáty nekvetou?, 29.9.2006 Obsahuje fotku
Nevím, proč mi málo skoro vůbec nekvetou moje muškáty Zonale, jsou množené na podzim, na jaře přihnojené, na slunečné poloze a mají malé násadby květů. nemají tedy ty krásné kulaté bambule. Jak se mám postarat aby je měly?
Další diskuze:  313233  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika