Příspěvky uživatele - 143.205

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co do kombinace s levandulí - nejlépe žlutě kvetoucího?, 7.11.2007
Určitě si myslíte, že je lavanda v české zahradě klasika? Spíše si myslím, že by to mohl být buxus samozřejmě stříhaný a upravený na požadovaný tvar. Má kompaktní růst a rozhodně není nepůvodní. To bych asi ctila já. Záleží také na půdních a... celý příspěvek >
Co do kombinace s levandulí - nejlépe žlutě kvetoucího?, 6.11.2007
Dobry den, skutečně je to v praxi ověřené? Zdá se mi že  lavanda je přeci jen nepůvodní, muže i vymrzat, a žluté růže. Ano, proč ne ,jen si nejsem jistá, kolik by jich muselo být  a jaké druhy, aby barevný výraz byl opravdu plný a... celý příspěvek >
Napadeni smrku - prosba o pomoc, 30.10.2007
Zkusila bych odloupnout kůru z kmene, podle chodbiček, pokud budou viditelné by to byl lýkožrout.
Lze upravovat živý plot z lísek?, 11.10.2007
Neberte si osobně, ale popravdě já bych za takový plot byla vděčná a hleděla jen aby mi nepřerostl do šířky. Jinak ty lísky asi přílíš "znásilňujete".
mečíky?, 11.10.2007
Když zatím nikdo, tak já to zkusím. Vyndejte je až zjistíte, že jim trochu hnědnou kořeny (1ks zkusím). Nechávám zaschnout i s celými listy na vzduchu. po asi 14 dnech až 20dnech odstřihnu nať na 5 cm a dám do studena (5-8st.C.) Po celou zimu musí... celý příspěvek >
růže do stromu, 27.9.2007
Dobrý den, tak se mi zdá, že velký počet návštěv a žádná odpověď svědčí o tom, že zkušenosti nejsou nijaké. Já se pokusím logicky odvodit, že ořešák, jakožto strom se silným obsahem silic v listech, plodech a pod, nebude tím pravým ořechovým stromem... celý příspěvek >
Z ceho zivy plot?, 27.9.2007
Já si dovolím jeden tip o hlohyni. Protože dobře obrůstá, lze ji tvarovat podobně jako se dříve upravovaly stěny z ovocných stromků, vodorovné hlavní tahy a letorosty stříhané nakrátko. Taková hlohyně vytvarovaná proti bílé zdi nemá chybu. Já jdu... celý příspěvek >
Poradíte s keři pro živý plot?, 27.9.2007
Tak já tedy zkusím: jarní kvetení: syringa - šeřík, forsythia, deutzia - trojpuk ,muchovník, pustoryl - nepravý jasmín, příp. štědřenec - laburnum rakytník - podzimní plody svída sibirica, svída viridis - podzimní zbarvení... celý příspěvek >
zahradky babicek, 17.9.2007
Dobrý den, rada vam poradim, sama si podobnou zakladam. Lepe by bylo napsat svuj email, abychom komunikovaly přímo. JITA
Ktoru pilu Dolmar na zahradkarske prace?, 17.9.2007
Koupil jsem nedávno Dolmar PS 460 taky hůře startovala, stačilo seřídit karburátor a startuje hned.
Proč nekvete, 5.9.2007
Nekvete asi proto, že má hodně dobrou zeminu nahnojenou dusíkem a nemá pořebu se rozmnožovat. Já mám něco podobného doma. Zkusím na jaře radikální řez a nehnojit. Uvidim. JITA
Dotaz - šípky z růží, 4.9.2007
Co myslite tim ze "všech"? To je hodne obecny pojem, vite kolik tech druhu existuje?
Grafióza jilmů, 27.8.2007
Milá paní, zdá se, že tento dotaz by bylo lépe směrovat do Výkumného ústavu lesnického, jestli už se nějaký způsob "jak na grafiozu" neobjevil, Jinak se obávám, že není šance ji zastavit. Sporadický výskyt jilmů v přírodě to ostatně dokazuje.
živý plot do jílovité půdy, 22.8.2007
Zkusím odhad laika: pro živý plot se nádherně hodí nenáročné listnaté keře výšky do 2 m jako je brslen, pustoryl neboli nepravý jasním, šeřík čínský, svídy, meruzalka možná i rosa rugosa. Pomoci při růstu je třeba dobrým základem, tj, při... celý příspěvek >
Plastové zatravňováky a trávník?, 22.8.2007
Jenom laická rada ode mne je: zkusit pohodit celou plochu zahradnickým substrátem trávníkovým nebo jakýmkoli nebo kompostem, na jaře přisít semeno, zavlažit dle potřeby a určitě se dočkáte zahuštění.  S pozdravem JITA
Další diskuze:  313233  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika