Příspěvky uživatele - 143.205

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lilie se nedaří, 20.6.2008
Čtu si zde příspěvky od zkušených liliářů, třeba mi někdo pomůže a poradí. Mám lilie candida na záhoně asi třetím rokem, letos od jara se jejich listy postupně zbarvují do červena, neusychají, zatím i kvetou, ale ty listy nejsou asi v... celý příspěvek >
Postavy (figuríny), 13.6.2008
dřevo
našel jsem orchidej v přírodě a nevím jaký druh to je, 13.6.2008
tak jo, dobře za to, jsem ti jako jidny disktujici dokázala poradit, kam se hlásí podobné záležitoszti, jsi mne pasoval na pesimistu... ha...ha
Koupací jezírko s přírodní filtrací, 12.6.2008
Cekám na ty fotky Romane,  jinak ha... ha..J.
třapatka - rudbekie - echinacea, 12.6.2008
Tak přebytků se vám zachtělo. ale milá paní, to by chtěl asi každý.  Jo, babky sousedky vymřely a byznys je byznys... Pěstuji ze semen a nikomu nedávám...  JITA
našel jsem orchidej v přírodě a nevím jaký druh to je, 12.6.2008
od hlášení kytek a jiných věcí máme úřady, které se jmenují odbor životního prostředí na Městkém úřadu.   Oni se již postarají.  JITA
Růže choroby, 12.6.2008
je to padlí nebo cosi jiného. určitě koupit postřik a stříkat a stříkat dokud je co.  JITA
cesmína, 12.6.2008
a také pozor na podvody a podvůdky při koupi. Já jsem před vánocemi zakoupila v květinářství sazeničku s červenými plody, podarovala přítelkyni a poté jsem se dověděla, že TY KULICKY BYLY UMELE a byly jpříchnuté špendlíkem.  AŤ žije byznys.... celý příspěvek >
Co do kombinace s levandulí - nejlépe žlutě kvetoucího?, 12.6.2008
takže jsem usuzovala dobře, že lavanda není to pravé ořechové... zdarví Vas JITa trocha tolerance je vždy fajn... JITA
Plot z buxusu, kdy stříhat, 28.4.2008
Dobrý den, koupila jsem si sazenice buxusu asi 25cm vysoké, pěkně rostou, jsou vysazeny 30cm od sebe, jak a kdy je mám ostříhat, aby byly husté už od země? Plůtek by měl být v budoucnu co nejnižší.Poradí mi některý zkušený pětitel ZPlotů? ... celý příspěvek >
Černooká Zuzana se jmenuje..., 21.2.2008
Dobrý den všem,  Zuzana proto, že fr. je to takhle: Suzanne avec les eyeux noir. Jinak potřebuje sluníčko a hodně vláhy.
Proč krtek neryje?, 6.2.2008
ha, ha, Vaše problemy bych chtel mit...
plíseň růží, 5.2.2008
Milá paní, slimaci jak znamo maji radi vlhko. Proto si ve sve zahrade nenecham přerust travu, kompost mam uzavreny a odklapim kameny, pod nimiž radi kladou vajička. Nebojte se nasypat jim ma tato mista chemii. Přeji uspesny boj.
Tyrolské karafiáty, 25.1.2008
Mam jednoletou zkusenost s prezimovanim karafiatu, stejne podminky jako muskatum jsem jim dala, tj, sklep, omezenou zalivku a dost svetla.  Nyni v unoru je zkusim premistit do teplejsi mistnost ( kol 18st) na okno.  rada se s vami podelim o... celý příspěvek >
Stříhání venk. ibíšku, 19.11.2007
Mam také venkovni ibišek asi 7letý a ráda bych jej přesadila do nové zahrádky. Je asi 0,5m vysoký. Mám to risknout? A jak nejlépe postupovat. Moc děkuji za radu. JITA
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika