|
Příspěvky uživatele - 143.205
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lilie se nedaří, 20.6.2008 Čtu si zde příspěvky od zkušených liliářů, třeba mi někdo pomůže a poradí. Mám lilie candida na záhoně asi třetím rokem, letos od jara se jejich listy postupně zbarvují do červena, neusychají, zatím i kvetou, ale ty listy nejsou asi v... celý příspěvek > |  | Postavy (figuríny), 13.6.2008 dřevo |  |
|  | našel jsem orchidej v přírodě a nevím jaký druh to je, 13.6.2008 tak jo, dobře za to, jsem ti jako jidny disktujici dokázala poradit, kam se hlásí podobné záležitoszti, jsi mne pasoval na pesimistu... ha...ha |  | Koupací jezírko s přírodní filtrací, 12.6.2008 Cekám na ty fotky Romane, jinak ha... ha..J. |  | třapatka - rudbekie - echinacea, 12.6.2008 Tak přebytků se vám zachtělo. ale milá paní, to by chtěl asi každý. Jo, babky sousedky vymřely a byznys je byznys... Pěstuji ze semen a nikomu nedávám... JITA |  | našel jsem orchidej v přírodě a nevím jaký druh to je, 12.6.2008 od hlášení kytek a jiných věcí máme úřady, které se jmenují odbor životního prostředí na Městkém úřadu. Oni se již postarají. JITA |  | Růže choroby, 12.6.2008 je to padlí nebo cosi jiného. určitě koupit postřik a stříkat a stříkat dokud je co. JITA |  | cesmína, 12.6.2008 a také pozor na podvody a podvůdky při koupi. Já jsem před vánocemi zakoupila v květinářství sazeničku s červenými plody, podarovala přítelkyni a poté jsem se dověděla, že TY KULICKY BYLY UMELE a byly jpříchnuté špendlíkem. AŤ žije byznys.... celý příspěvek > |  | Co do kombinace s levandulí - nejlépe žlutě kvetoucího?, 12.6.2008 takže jsem usuzovala dobře, že lavanda není to pravé ořechové... zdarví Vas JITa trocha tolerance je vždy fajn... JITA |  | Plot z buxusu, kdy stříhat, 28.4.2008 Dobrý den,
koupila jsem si sazenice buxusu asi 25cm vysoké, pěkně rostou, jsou vysazeny 30cm od sebe, jak a kdy je mám ostříhat, aby byly husté už od země? Plůtek by měl být v budoucnu co nejnižší.Poradí mi některý zkušený pětitel ZPlotů? ... celý příspěvek > |  |
|  | Černooká Zuzana se jmenuje..., 21.2.2008 Dobrý den všem, Zuzana proto, že fr. je to takhle: Suzanne avec les eyeux noir. Jinak potřebuje sluníčko a hodně vláhy. |  | Proč krtek neryje?, 6.2.2008 ha, ha, Vaše problemy bych chtel mit... |  | plíseň růží, 5.2.2008 Milá paní,
slimaci jak znamo maji radi vlhko. Proto si ve sve zahrade nenecham přerust travu, kompost mam uzavreny a odklapim kameny, pod nimiž radi kladou vajička. Nebojte se nasypat jim ma tato mista chemii. Přeji uspesny boj. |  | Tyrolské karafiáty, 25.1.2008 Mam jednoletou zkusenost s prezimovanim karafiatu, stejne podminky jako muskatum jsem jim dala, tj, sklep, omezenou zalivku a dost svetla. Nyni v unoru je zkusim premistit do teplejsi mistnost ( kol 18st) na okno. rada se s vami podelim o... celý příspěvek > |  | Stříhání venk. ibíšku, 19.11.2007 Mam také venkovni ibišek asi 7letý a ráda bych jej přesadila do nové zahrádky. Je asi 0,5m vysoký. Mám to risknout? A jak nejlépe postupovat. Moc děkuji za radu. JITA |  |
 |
|
|
|