|
Příspěvky uživatele - 143.205
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
z obyčejné břízy smuteční, 11.7.2008 hm, snadno. pokud jí odstraníte vrcholový pupen, bude smutná a podle toho bude také vypadat. myslím, že nebude pohledná. JITa |  | vinná réva na terasu, 11.7.2008 Dobrý den, mám dojem, že vinná réva je tak životaschopný druh, že ji můžete mít i v bet. tvarovkách. Alepon Vam nepřeroste přes hlavu. Pekny den JITa |  |
|  | sušení minidýně, 11.7.2008 vidím, že máme problém, tedy já a podobní začátečníci v aranžování. Myslím, že profesionálové mají svů postup (lepe asi fígl) jak s nimi pracovat, Ale proč by jej dali do fora, je to přeci jen otázka byznisu.V obchodě si koupím a zaplatím, doma at mi... celý příspěvek > |  | Živý plot z růži, 11.7.2008 tak já bych asi vsadila na Rosa rugosa (červ i bílé) hustě rozložité, pichlavé i pro psíky neprůlezné (cca 0,80cm od sebe) šíka bude kolem 1m a pro radost nějaké velkokvěté, příp. vyšší "anglické". vyplatí se hledat v rosariích a katalozích... celý příspěvek > |  | Živý plot z růži, 11.7.2008 Milá paní kolegyně,
vysazování růží je trochu složitější, měla byste si předem najít, jak vzrůstná je růže, kterou chcete vysadit k opoře(oblouku). Mohla byste dopadnout jako já, když jsem vysadila Climbery, které dělají 2-3m výhony a ted jsou už u... celý příspěvek > |  | poraďte, co je to za plevel, 11.7.2008 mohla by to být počáteční fáze růstu rákosu. |  | Je bazalka opravdu jednoletá?, 11.7.2008 Zdravím Vas a dík za zkušenost... |  | Zahon 2*20m, 7.7.2008 Dobrý den, zajímalo by mne jak jste si poradil s vasim letnickovým záhonem. mam obdobný problem děkuji J. |  | Výmladky švestek po celém sadu, 4.7.2008 Dobrý den, Ondro Dovalo, mam chut zajet si do Rumunských hor, můžete mi poradit prosím? děkuji Jita |  | Abies concolor, 3.7.2008 co myslite oznacenim botanická varianta? |  |
|  | co vysadit?, 3.7.2008 z toho, že se zatim nikdo nepokusil navrhnout, je mi smutno, když jde o názor, je jich tu spousta, ale opravdu navrhovat, pozor, pozor. Bylo by třeba asi ještě napsat další informace, kvalita půdy, umístění výsadeb, funkce na ploše.atak... celý příspěvek > |  | Suché thuje - dá sa to zachrániť?, 3.7.2008 To bude asi o opravdu smula a také poučení do budoucna. |  | Lilie se nedaří, 30.6.2008 SOS, nejaký liliar na tomto foru by věděl co se schnoucími listy na liliích candida? a poradil by mi? Děkuji J. |  | zkomolené názvy růží, 30.6.2008 Dobrý den,
jsem zatim ruzista teoretik, ale není na skodu opravdu se podívat na stranky evropských pěstitelů jako jsou: Kordesrosen, Austin, Rosarium Utersen, Rosarium Dortmundt. To mne jen napadlo na prvni pokus, určitě najdete i jiné. Přeba v Č.... celý příspěvek > |  | clematis na zábradlí balkonu?, 25.6.2008 Dobrý den,
napad je to pekný, jen poznamku, clematis ma rad zastíněné kořeny před prudkým sluncem. Tak uvidíte. |  |
 |
|
|
|