Příspěvky uživatele - 143.205

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
z obyčejné břízy smuteční, 11.7.2008
hm, snadno. pokud jí odstraníte vrcholový pupen, bude smutná a podle toho bude také vypadat. myslím, že nebude pohledná. JITa
vinná réva na terasu, 11.7.2008
Dobrý den, mám dojem, že vinná réva je tak životaschopný druh, že ji můžete mít i v bet. tvarovkách. Alepon Vam nepřeroste přes hlavu.  Pekny den JITa
sušení minidýně, 11.7.2008
vidím, že máme problém, tedy já a podobní začátečníci v aranžování. Myslím, že profesionálové mají svů postup (lepe asi fígl) jak s nimi pracovat, Ale proč by jej dali do fora, je to přeci jen otázka byznisu.V obchodě si koupím a zaplatím, doma at mi... celý příspěvek >
Živý plot z růži, 11.7.2008
tak já bych asi vsadila na Rosa rugosa (červ i bílé) hustě rozložité, pichlavé i pro psíky neprůlezné (cca 0,80cm od sebe) šíka bude kolem 1m a pro radost nějaké velkokvěté, příp. vyšší "anglické". vyplatí se hledat v rosariích a katalozích... celý příspěvek >
Živý plot z růži, 11.7.2008
Milá paní kolegyně, vysazování růží je trochu složitější, měla byste si předem najít, jak vzrůstná je růže, kterou chcete vysadit k opoře(oblouku). Mohla byste dopadnout jako já, když jsem vysadila Climbery, které dělají 2-3m výhony a ted jsou už u... celý příspěvek >
poraďte, co je to za plevel, 11.7.2008
mohla by to být počáteční fáze růstu rákosu.
Je bazalka opravdu jednoletá?, 11.7.2008
Zdravím Vas a dík za zkušenost...
Zahon 2*20m, 7.7.2008
Dobrý den, zajímalo by mne jak jste si poradil s vasim letnickovým záhonem. mam obdobný problem děkuji J.
Výmladky švestek po celém sadu, 4.7.2008
Dobrý den, Ondro Dovalo, mam chut zajet si do Rumunských hor, můžete mi poradit prosím? děkuji Jita
Abies concolor, 3.7.2008
co myslite oznacenim botanická varianta?
co vysadit?, 3.7.2008
z toho, že se zatim nikdo nepokusil navrhnout, je mi smutno, když jde o názor, je jich tu spousta, ale opravdu navrhovat, pozor, pozor. Bylo by třeba asi ještě napsat další informace, kvalita půdy, umístění výsadeb, funkce na ploše.atak... celý příspěvek >
Suché thuje - dá sa to zachrániť?, 3.7.2008
To bude asi o opravdu smula a také poučení do budoucna.
Lilie se nedaří, 30.6.2008
SOS, nejaký liliar na tomto foru by věděl co se schnoucími listy na liliích candida?  a poradil by mi? Děkuji J.
zkomolené názvy růží, 30.6.2008
Dobrý den, jsem zatim ruzista teoretik, ale není na skodu opravdu se podívat na stranky evropských pěstitelů jako jsou: Kordesrosen, Austin, Rosarium Utersen, Rosarium Dortmundt. To mne jen napadlo na prvni pokus, určitě najdete i jiné. Přeba v Č.... celý příspěvek >
clematis na zábradlí balkonu?, 25.6.2008
Dobrý den, napad je to pekný, jen poznamku, clematis ma rad zastíněné kořeny před prudkým sluncem. Tak uvidíte.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika