|
Příspěvky uživatele - 80.193
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výmladky švestek po celém sadu, 19.6.2011 Je možné švestku domácí vypěstovat z pecek?Někde se píše, že bude mít jiné vlastnosti, než ta původní, ale je přece samosprašná, tak jak to vlastně je? |  | Stenson 5200, 3.1.2009 Podle papíru to servisuje prodejce a jak uvádí někdo jiný tak je toopravdu hecht 954 akorát levnější. |  |
|  | Stenson 5200, 2.1.2009 Pilu jsem koupil na aukru-dnes dorazila a kupodivu to za ty peníze i řeže:-) A docela slušeně-zatím jsem pokrájel asi dva metry dubu na zkoušku-ale pokud bude takle běhat i dál tak jsem spokojenej.Je to se zárukou(záručák-manuál v češtině)Važí jako... celý příspěvek > |  | Bezinkové víno, 7.12.2008 Tady je něco s bezinkami ale nejenom s bezinkami, i jiné ňamky se dají dělat..Ořechový likér l Pro přípravu likéru je nutné použít nezralé zelené ořechy, které ne¬mají vyvinutou skořápku. Nežádoucí zdřevnatění zjistíme odkrojením špičky, kde se... celý příspěvek > |  | Jak skladovat či zpracovávat mrkev, 7.12.2008 Dobrý den, varianta 1 a 3 jsou léty prověřené a dobré, poslední dobou inklinuji k variantě 3, a to tak, že část mrkve nastrouhám, část nakrájím na kostičky, to proto, aby hospodyně už s tím neměla další práci, plním to do tlačenkových střívek a... celý příspěvek > |  | Uchování jablečného moštu bez sterilace, 7.12.2008 Tak to udělejte, jako můj nový soused-Pražák, který si koupil chalupu. Ze samé radosti nad úrodou jablek si koupil drtič, lis a začal moštovat... Ihned plnil PET lahve po okraj jen tak, jak to nachytal z lisu a nechal je na dvoře s tím, že si je v... celý příspěvek > |  | kvas z letnich jablek, 7.12.2008 Jako laik se ptám, proč chcete míchat dobré s ještě lepším? Švestky nechte švestkami a nedělejte z toho hybrida neurčité chuti. Každý druh ovoce má své typické aroma, tak ctěte přírodu! |  | Pokazil jsem kvas?, 7.12.2008 Kvas vypadá docela dobře, avšak teplota 12 stupňů se zdá být dost málo k tomu, aby to bylo vykvašené za 8 týdnů. Jestli ještě kvasí, zjistíte nejlépe tak, že nádobu překryjete igelitem, a pevně zavážete. Pokud se igelit vyfoukne, udělá se na něm... celý příspěvek > |  | destilační přístroj, 7.12.2008 Nemůžete vlastnit ani pállit, můžete si však naložit svůj kvas a dát si ho vypálit. § 4 odst. 4 Zákona o lihu dovoluje pěstiteli z vlastní zahrádky (nikoli pronajaté) za 1 rok si nechat vypálit nejvýše 30litrů 100%-ního lihu. Pěstitelem se... celý příspěvek > |  | Co to je?, 29.11.2008  Dostal jsem cibulku, která mi takhle nádherně vykvetla. Říká se jí prý sloní jazyk. Víte někdo, jsk se jmenuje doopravdya co vyžaduje? Děkuji |  |
|  | Demontáž řetězky, 25.11.2008 Ještě mám jednu prosbu. Odstředivou spojku se mi podařilo povolit a sundat řetězku bez problémů. Ještě jednou děkuji za rady. Nakonec jsem zjistil, že uplně přesně na povolení pasuje klíč z úhlové brusky. Šlo to krásně lehce bez násilí.
Když už jsem... celý příspěvek > |  | Demontáž řetězky , 25.11.2008  Dobrý den, prosím o pomoc s demontáží řetězky na motorové pile. Pilu jsem podědil asi před třemi roky, stále šlape jako hodinky, ale samosřejmě bez jákéhokoli návodu. Nyní jsem potřeboval vyměnit řetězku a zatím jsem nepřišel na to, jak se... celý příspěvek > |  | Rychle rostouci strom se stinici korunou, 14.9.2008 jestli vam nezalezi na kvetech a plodech, tak ja bych tam dal kroucenou vrbu. Roste dost rychle a da se tvarovat dle fantazie. |  | Lasička - upír, 14.9.2008 tady to je jak v pohadce. Lasice vysaje krev, ale nechodi jak do hospody. Kdyz uz by sla po kohoutovi, tak ho usmrti a vysaje krev. Nenecha si nic na zitra :) , takze spis nejaka nemoc |  | krysy a podobna havet, 13.9.2008 dekuju za radu s tou fretkou. Vyzkousim a jen doufam, ze to nebude odhanet i me :)
jinak zajic to urcite neni. Jsou to ty podkani a nicej mi napr. kroucenou vrbu, thuje a pod. Sezerou listy, ze mi zbyde jen klacek a kolikrat ani ten ne |  |
 |
|
|
|