Příspěvky uživatele - 123.155

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
úzký živý plot, 23.11.2008
Na obrázku je Arundo Donax tráva nie bambus
úzký živý plot, 23.11.2008
Ešte k tým listom. Cez zimu mu nadzemné časti zmrznú a na jar je treba ich odrezať. Videl som ale rastlinu, ktorá po zime hnala nové listy zo starých stebiel aj nové steblá. Stáva sa to, keď je mierna zima a rastlina je zasadená na chránenom mieste.... celý příspěvek >
Bambus Phyllostachys pubescens, 23.11.2008
Nemám žiadne skúsenosti s pestovaním bambusov vo vnútry. Myslím si, že bude úpech už to, že vôbec prežije.Každopádne veľmi veľa svetla. Občas rosiť listy a čo sa týka substrátu ja by som zvolil dva diely rašeliny a jeden diel zahradnej zeminy. Ale to... celý příspěvek >
Bambus Phyllostachys pubescens, 21.11.2008
Len chcem doplniť že čím má bambus viac listovej plochy tým viac môže nazhromaždiť energie do budúceho roku a tým mu vyrastú väčšie a viac stebiel. Napr. Phyllo aureosulcata spectabilis 2006 v máji (květen) som vysadil rastlinku 20cm 1... celý příspěvek >
Ten pravý druh bambusu - který se osvědčil Vám?, 21.11.2008
Zimu 2005 mi prežili Bashania Fargesii, Plyllo. nuda bez problémov. Je pravda, že v tedy boli malé  a úplne zahádzané snehom. Ani jeden z bambusov na zimu nezakrývam a zatiaľ mi nezmrzol žiaden.
Bambus Phyllostachys pubescens, 18.11.2008
Phyllostachys pubescens je málo zimovzdorný bambus.Aj tak Vám môže zimu prečkať bez väčšieho poškodenia. To bude závisieť od charakteru zimy a od miesta jeho vysadenia. Pokiaľ si cez zimu nevyčerpá príliš veĺa energie, ktorú si uložil cez rok do... celý příspěvek >
Ten pravý druh bambusu - který se osvědčil Vám?, 13.11.2008
Dobrý deň Pestujem Bashania fargesii-mám ho 4 roky. Nenáročný, zimovzdorný,s výraznými veľkými listami /oproti phyllostachysom/ veĺmi dobre sa rozrastá.Kteď je starší tak korení hlbšie, na čo je treba dbať už pri sadení. Phyllostachys... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika