|
Příspěvky uživatele - 79.28
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
radikální řez Tůjí, 26.3.2009 Já bych se nebála :). Asi před pěti lety jsem se chtěla zbavit plotu z thůjí. Jednalo se o cca 12leté rostliny a odřízla jsem je 20 cm od země. Neměla jsem možnost odstranit kořeny a tak jsem to tak nechala, že se k tomu časem vrátím. Jaké bylo... celý příspěvek > |  | Řízkování břízy, 21.11.2008 Pokud potřebujete větší množství stromků břízy, tak zkusit vysít semínka. Nebo vzít lopatičku a vyrazit do přírody. Skoro pod každou starší břízou u pangejtu najdete nmožství mini stromků. Jedná se o nálety, které se stejně likvidují. |  |
|  | Dosna (ze semínka?), 21.11.2008 Ne, pokud se vám to vůbec povede, bude to trvat několik let, než pokvete. Výhodnější je sehnat hlízy. |  | štěně a bleška, 13.11.2008  Nepíšeš, o jaké plemeno se jedná, zda je to mini pes, nebo bernardýn, i podle toho je vhodné aplikovat přípravky. Nejprve se pokuste blešku vyčesat takzvaným "blešákem", je to hřebínek s hroty hodně u sebe (koupíte ve zverimexu). Při... celý příspěvek > |  | Mamoncillo, 26.10.2008 Koupila jsem si před časem plod a pochopitelně zasadila pecku. Není tu někdo, kdo rostlinku také pěstuje? |  | informace o pěstování fíku - smokvoň, 26.10.2008 Pro standab(zavináč)cbox.cz : můžeš prosím napsat, jaké máš odrůdy? Mám jich skoro stejný počet, jen je nepěstuju tak dlouho . Nejprve jsem se trápila asi 5 let s neplodícím fíkovníkem a plodící mám teprve cca 8 let. Která z těch tvých je... celý příspěvek > |  | fíkovník, 10.10.2008 Honzo, napiš, co to je za odrůdu a především kde bydlíš - kde chceš rostlinu sázet. |  | Hnědé ruce i bez ořechů, 4.10.2008 Na sběr ořechů nosím latexové (lékařské) rukavice a předem si ruce namažu mastným krémem. Ihned po sběru umýt ruce mýdlem, dříve, než barvivo zčerná! Pokud i přesto se mi ruce zabarví, tak použiju Domestos. Malé množství do dlaní a použít jako tekuté... celý příspěvek > |  | Fíkovník, 26.8.2008 Pěstuji fíkovníky 7 let, v Praze. Nyní mám celkem 8 odrůd a hledám podobně postižené jedince za účelem výměny zkušeností. Pokud se někdo najde, napište o svých úspěších. Míla |  |
 |
|
|
|