Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Je to doma :-) :-) :-)! Vcera vecer jsem si ji privezl z Lidlu v Hostivicich, byl jsem tam den pred tim na kole a meli jich tam 6 ks +/- a protoze jsem musel vcera cekat na auto a v dalsim Lidlu nic , tak v tom kde jich bylo asi 6, tak meli uz posledni.Takze vyber uzasnej :-(:-(:-(.Jeste jsem si den predtim rikal jak si vyberu tu nej podle zkusenosti s predchozi palmou a tak jsme si "vybral" mezi tim zda budu mit palmu :-o a nebo nic :-( .Fotky prikladam , palma ma od zeme 1.94 metru a to vcetne maleho kvetinace :-). Mam dojem, ze z tech co jsem tam videl byla 100% nejvetsi. Jeden list by mel byt narizly a stred druheho proderavely :-(, ale zbytek vypada luxusne.

Celkem 12 listu , nejdelsi dvojice listu maji 2x60,70,90,100 cm :-) .Krome konecku jednoho z 11 listu jsou bez hnedeho fleku zatim.Kokos vypada taky good :-), ty nasedle flicky asi budou vsude :-o Premyslim zda to hned presadit nebo to naopak nechat byt.Kazdopadne zkusim bez roseni, v lete voda jednou za tyden a v zime jednou za mesic.Za / vedle pracky sice misto jako jina pestitelka nemam, ale necham ji celorocne v byte.Takze ani sever ani ji :-o a uvidime Jeste se tesim jak se povede PITAHAYA cervene s bilou duzninou, kterou jsem predevcirem zasadil, asi to bude z Vietnamu a podle barvy plodu spise cervenoruzove by se mohlo jednat o Hylocereus undatus nebo Hylocereus guatemalensis, tak mi drzte palce.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika