Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

Jsem rád, že jste si pozorně přečetl diskuzi. Ty dvouměsíční intervaly jsou z mojí hlavy, z mého pozorování. S postupem času si nejsem jist, jestli jsem nevypustil na internet trošku hloupost. V tý době jsem pěstoval kokosovou palmu doma a vše co se mi nějak zdálo nebo naopak nezdálo, tak jsem z toho vyvozoval hotové závěry.

Každopádně péče, kterou dáváte teď vaší palmě, je správná! Rosení 2x denně bohatě stačí. Mam dobré zkušenosti, když se dá kokosová palma k jižnímu oknu, nebo pod střešní okno jakýhokoliv směru, krom severu. S přesazováním si hlavu opravdu moc nelamte. Je lepší mít určitě menší květináč, ale zase ne aby se tam ty kořeny mačkaly.

Výslovně vás varuji před hnojením, to palmě rozhodně nepomůže, o kokosových palmách jsem se toho dočetl mnoho, ale téměř ve všech případech to bylo stejné, hnojení jim škodí.

Takže, hodně světla, rosení tak 2x denně, nehnojit, půdu radši polosuší, s občasným přilepšení, ale nenechat stát ve vodě.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika