Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdeni, díky za inspiraci. Polévku jsem ještě nezkoušela.  Jinak musím souhlasit, že ačokča se dá připravovat na mnoho způsobů.  Ačkoliv za syrova není její chuť nic moc, tak tepelně upravená chutná báječně na jakýkoliv způsob.  Chce to jen mít fantazii a nebát se experimentovat s kořením.  Zdravím - Daniela.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika