Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Odrůdy brambor, které pěstuji jsou převážně od firmy Europlant. Mimo jiné mají licenci i na odrůdu Marabel. Pokud chcete nakupovat přímo u zdroje, pak je to v Horních Počernicích (Pražský sklad) nebo Vatín na Vysočině. Já osobně ale mám blízko na Farmu Polák, kteří berou na vlastní spotřebu asi 3 kamiony, takže pár palet sadby prodávají po 10 kg pytlích za velkoobchodní cenu. Ta je zhruba třetinová proti zahrádkářským prodejnám v HK a desetinová proti "bauhauobimarketům". Tedy konkrétně Esmee 80Kč/10kg; Laura 100Kč/10kg; BELANA, Bernina, Marabel, Anuschka, Antonia, Concordia a Venezia 120Kč/10kg.

Pozitivním výběrem z loňské sklizně jsem letos sázel ještě Rosara, Princess, Bellarosa, Violeta a Dalí.

Přiznám se, jsem mlsný a na různé věci chci mít tu správnou odrůdu + to, že některé jsou velmiranné a další velmi dlouho skladovatelné, takže nyní z loňských je použitelná pouze Dalí, ale už se sklízí Anuschka. Po vánocích mám z Marabel jen to odložené na sadbu, když bych nesehnal certifikovanou v dobré ceně a kvalitě. atd.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika