Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jestli to do jara zvládnou záleží především na tom, zda jsou zdravá. Osobně mám problémy rozlišit, zda je poškození jen fyziologické, tedy že jim něco chybí nebo přebývá ve výživě, nebo infekční. To, co mají Vaše plodící rajčata, je asi infekce a použít chemii už asi nemá moc smyslu.

Ta z garáže musí na maximální světlo s odražeči. A budou potřebovat, no, nejlíp přesadit do větších nádob a doplnit novou zeminou. Pokud by to nešlo, pak naprosto pravidelně přihnojovat (to ale v každém případě), protože zemina už bude dost vyčerpaná. 

Mám tu jedno podobné rajče, které mi ze semínka vyrostlo v jahodách. Je na východním okně a už jeví známky nedostatku vápníku, takže se ho chystám postříkat dusičnanem vápenatým na listy (1% roztok). Alternativou je Wuxal kalcium, ale to je dost drahá záležitost. Listy snad lépe vstřebávají. A taky mu začnu přisvětlovat, a to jak LED růstovými žárovkami, tak růstovou zářivkou. Spotřeba by neměla být nijak hrozná. Tady v údolí Labe jsou opravdu mizerné světelné podmínky: teď snad není dne bez mlhy. 

Držím palce, jak Vám, tak sobě.smiley

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika