Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Díky Vašemu příspěvku jsem si uvědomil, že původcem mé nákazy by mohly být i pokojové rostliny - měl jsem jich tam fůru a některé měly hnědé listy. Samozřejmě ty přežijí, ale rajčata jsou jiné kafe. Takže pokojáky ven! Tedy kromě jiného.

Bulharsko je na tom s délkou dne v zimě o dost líp, takže já asi přisvětlovat budu muset. Váhám ale, zda už vysít teď nebo až začátkem listopadu. Kdy jste tu Vaši Vilmu vyséval? A také bych chtěl i jinou vhodnou odrůdu. Počet rostlin takhle pěstovaných omezím na 6. Se zaléváním problém nebudu, na rozdíl od Vás, mít. Ale tkaničkám bych nevěřil, ty jsou dělány na pevnost. Zkuste koupit přímo knot, pochopitelně nevoskovaný. Ovšem netuším, jestli je vůbec k dostání. Také mne napadlo, že by se mohla použít nádoba s dírkami ve dně - ty lze nakalibrovat - a korýtkem svést vodu k Vilmě. Je v tom ovšem riziko ucpání dírek.

Pokud jsem to dobře pochopil, neotužoval jste ji vůbec a zůstává permanentně v interiéru, pouze okna jsou otevřená. když je vhodné počasí. Je to tak?

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika