Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Myslím že hodnota tohto videa nie je v tom aké má ten pán agrotechnické postupy. Profi pestovanie pod kvapkovou závlahou riadenou počítačom vie dosiahnuť väčšie úrody. Ale hodnota tohto videa je v tom ako to ten pán nenútene vníma. Vidno že má už vyzretý názor a vie čo chce. Aj jeho zákazníci budú skôr ľudia, ktorý vedia že chcú čisté potraviny, hoci za vyššiu cenu.

Takisto nepolievam, ale urobím jeden trik, ktorý je síce trochu namáhavejší, ale stojí za to. Pri sadení priesad dám bombu pod každú priesadu (kvalitný hnoj, tak 1/4 vedra), čo možno do najväčšej hĺbky, aspoň 40 cm. Korene sa natiahnu za tým hnojom a v tej hĺbke nájdu aj vlahu po celý rok, mulčovanie pomáha. Polievanie je výtváranie plytkej koreňovej sústavy, potom už musíte polievať celý rok, s tým sa dá len súhlasiť.

Je to jeho názor a vyzretý tolerantný ľudia mu budú fandiť. Každý máme nejaké tie chybičky. Ten kto si myslí že robí všetko najlepšie, povie že je to somarina. Radovan

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika