Akosi sa nikto nevyjadruje, tak pridávam svoj názor.
Video je každopádne zaujímavé. Je dobrý biznismen. Ale s niektorými jeho postupmi nesúhlasím. Možno si môže dovoliť nepolievať, v oblasti kde pestuje, je vysoká hladina spodnej vody. Neviem, ako je vysporiadaný s chorobami, keď každý rok pestuje na tom istom mieste- každopádne zaujímavý názor, aj suché listy neolamovať. Vo fóliákoch rastliny vyväzuje a vylamuje zálistky- nemyslím že tam pestuje iba druhy na semeno. rastliny na poli vyzerali že mali aj dosť napadnutých plodov. A že rajčiny treba spracovať do pár hodín po odtrhnutí, aby nestratili chuť? to platí myslím len u poškodených plodov a možno zopár druhov. Naopak, zase niektoré treba podtrhnúť a nechať dozrieť voľne 2-3 dni. A Indigo rajčiny že nie sú na jedenie- somarina. Ja som vyskúšala veľa druhov, niektoré- napr. Indigo Rose naozaj nechutia valne, ale už je kopec nových chutných druhov a navyše majú ako bonus antokyánové antioxidanty. Tak prečo ich má vysadených tak veľa koreňov? A prečo neukázal ako skutočne postupuje pri semenárení. Ale má to dobre rozbehnuté a vie čo robí, je odborníkom v oblasti.
Eva T.