Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Děkuji moc za reakci. Záměna mi taky prijde jako nejrozumnější vysvětlení. Znamenalo by to potom, že ty nejvyšší jsou pravdu Blumko, ty podivně vypadající (málo listů, divná barva) jsou Aztek a Bajaja jsou ty nejmenší trpaslíci.

Není mi ale jasné, proč je ten Bajaja po 7 týdnech pouze 4 centimetrový, když má růst údajně bujně a zde v diskuzi jsem četl, že na jakési výstavě měli jednu rostlinu ve 20L květináči. Jaký byste doporučoval postup s těmi zakrslíky? Pořídit nějaký truhlík a všechny (13ks Bajaja a 8ks Aztek) do jednoho dát a případně při vylepšení růstu je rozsadit do něčeho většího?

Mohl byste se ještě vyjádřit ke žloutnutí spodních listů u Blumka? Ještě doplním, že sazenice doposud žily pouze z živin obsažených ve výsevním substrátu. Teprve včera jsem jim dal zálivkou trochu krystalonu (50% verze).

S tím betonem ze zahradní zeminy máte určitě pravdu. Nechtěl jsem jenom utratit majlant při naplnění 15ks 20L květináčů kupovaným substrátem. A šla by případně verze: dolní 1/3 hnůj (z toho by se beton stát neměl) a navrch mix např. 40% písek a 60% zahradní zemina?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika