Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

K těm z Flóry: Na té nové fotce nevidím skoro žádné zkroucení ani nevypadají, že by byly listy nějak moc poškozené. Podle nasazení na květ to vypadá jako nějaké keříčkové rajče typu multiflóra (něco podobného jako u nás známé Ildi). To kroucení listí mohlo být jen důsledkem sucha, možná také malá nádoba na pěstování. Pochopitelně ne všechny květy se vyvinou v plody, ale i přesto bude rostlina v tom závěsném květnáči vypadat dobře, hlavně pokud budou rajčátka červená nebo růžová. Doporučuji obětovat nějaký plod a dát semínka z něho vykvasit a vysušit pro příští sezónu. A také dát sem nějakou fotku, až budou rajčátka zrát.

To druhé rajče vypadá dobře, ale jako převislé bych ho pěstovat nezkoušel. Spíš bych k němu zapíchl jednu nebo dvě tyčky (30-40 cm) a až trochu povyroste, tak bych je k nim přichytil nějakým volným úvazkem. Pokud jde o odrůdu tak to Pick a Joy je jen jméno firmy, která tyto rajčata distribuuje (na obrázky se můžete podívat na Google, když zadáte celé jméno). Pokud jde o budoucno, doporučoval bych také pořídit si nějaká semena z prvních plodů.

Ať se Vám daří

           Vladimír

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika