Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

16.3.20 Z 55 vysetých je jich 50 krásně venku. Možná to ještě není konečný počet, ale ověřil jsem si, že ta výsevní metoda má 90% účinnost. A žádný problém s nesundatelnými helmičkami jako u paprik: přičítám to použití dešťové vody.
Postupně ubírám přisvětlení. Především vyřazuji růstové LED žárovky. Problém je, že za svou džunglí mám spoustu sazenic, které díky těm velkým dostávají pramálo světla. Výjimkou je východní okno v hale, kde je pouze jeden velikán. Sazeničky rostou i ve zhoršených podmínkách pěkně. Velké pijou jako duha: litr denně skoro nestačí. Ale asi mají proč: stále zvětšují plody, kterých je téměř tolik jako v létě na zahradě, i když se mi nepodařilo některé opylit. Zatím žádné náznaky zrání. Nemám sílu je venčit a otužovat.
Začal jsem konečně pracovat na balkonovníku a protože jsem teď díky opatřením vlády důchodce na plný úvazek, předpokládám, že do konce týdne bude připraven k použití. Uvidíme, jak se k tomu postaví počasí.

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika