Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

29.2.20 Celkový počet úspěšně vyklíčených se ustálil na 52. Zasypané Gramoflorem a pod přisvětlením si vedou velmi dobře, nevytahují se a pilně pracují na pravých lístcích. Počkám ještě tak týden a pak je přepikýruju.
Mých devět velikánů už vytvořilo džungli na oknech, takže jsem musel Startku 2 přenést na východní okno v hale (poslední volné okno v bytě). Tam také přijdou přesazená rajčata. Domníval jsem se, že na jedno okno 120 cm široké se vejdou 4 vzrostlá rajčata. Možná keříčková, ale prosperující tyčková určitě ne. Pečlivě je vyvazuju do spirál, abych udržel rozumnou výšku až do doby, kdy budou přeneseny do balkonovníku (tam ať si klidně rostou do 2 metrů). Zatím mají cca 90 cm, kvetou už všechny, Maglia Rosa má 9 či 10 rozkvetlých vijanů. Šest z nich má viditelné plody, přičemž ten největší na Startce 1 má odhadem 50 gramů – mnohem větší než pingpongový míček. Pokud se mi podaří najít nějakou oběť – fotografa, zveřejním fotky co nejdřív.
Mám problém s otužováním, ještě jsem ani nezačal: buď je počasí pod psa anebo nejsem doma. Tak jim aspoň přes den otvírám okno na ventilačku, víc mi totiž nedovolí.

Další houby se zatím neobjevily, přesazené sazenice vypadají okay.

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika