Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

17.11.19 Stav klíčení k dnešnímu dni přesně 14 dní po výsevu: celkem 5 rostlin (ze 16)sad - obě Startky, 2 Vilmy a 1 Maglia Rosa. Už jsem uvažoval o vysetí náhradní várky, ale asi se spokojím s tím málem. Třeba ještě něco vyjde. Mrzí mne, že nevyšlo (zatím?) žádné Tomato Berry.
Rajče ze zahrady jsem postříkal 1% roztokem ledku vápenatého (od oka), stejně tak jako svou vzrostlou papriku z balkónu. Paprika má 6 plodů a ty stále rostou. Obě rostliny jsou na východním okně zatím bez přisvětlení. Odražeč jsem nainstaloval v týdnu. Zároveň jsem je dosypal sterilizovanou zeminou smíšenou s pískem a perlitem a mírně přihnojil Cereritem a dusičnanem vápenatým. Uvidíme, co se bude dít.
První setá Startka je přesazena, či spíše přepikýrována. Do vydezinfikovaného kartónu od mléka, zkráceného napolovic. Do stejné půdy, kterou jsem přisypal už vzrostlým rostlinám. Umístil jsem ji na východní okno do chodby, kde je nižší teplota (13 – 16°C). Nechci, aby rostla rychle.

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika