Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

24.5.19 Rajčata jsou všechna na pozicích – celkem 45 – dosadil jsem je včera, ale už bez biomasy. Ještě jsem si nechal kousek místa na dosazení těch několika řízků (6), které jsem byl nucen vyštípnout před výsadbou a které zatím nedorostly. Možná ty řízky nechám dole a vysadím v zahradě jako zálohu pouze v případě, že přijde plíseň.
O víkendu vysazená garnitura vypadá k světu. Taky jsem je zalil teplou vodou (asi 26°C), abych trochu ohřál půdu. Jasně, kapka v moři.
Tři dubňáci mají rajčátka, ale shodou okolností (?) zrovna ty rostliny s nahnědlými listy. Možná je v tom souvislost: vysilují se vývojem plodů.
Na balkóně mám jedno již úplně zralé rajče, dvě napůl a další 2 se začínají stydět. Žádní velikáni. To všechno na přeživších „silných“ jedincích: dva řízky MM2 a jedna sazenice červeného cherry, o které nevím, jak se jmenuje. Možná se mi to podaří zjistit zpětně. Sazenice Strabeny a hlavně Nelinek už mají rajčátka i tady dole, přestože byly vysety později než ostatní odrůdy. Jsou ještě ranější než Tomato Berry.

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika