Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

8.5.19 Konečně alespoň trochu oteplení. Sazenice jsou opět venku na balkóně (i přes noc) a rajčata na zahradě nahoře přežila snad to nejhorší období (nevím přesně, jaká tam byla minimální teplota, ale na Milešovce bylo -2,5). Jak pod polypropylénovými pytli, tak pod kbelíky. Jenže: na pondělí v noci zase Němci předpovídají mráz. Celá procedura zakrývání se tedy bude opakovat. A výsadbu nových odložím na dobu, kdy bude půda trochu prohřátá, a to i když jim chci podestlat biomasu. Díky tomu, že jsou většinu času venku, nerostou mi sazenice příliš rychle. Pořád mají do 70 cm, takže snad nebudou při převozu problémy.

Ty největší sazenice, v počtu zatím čtyř, jsem přesadil do 12l květináčů (do čistého růstového substrátu s přídavkem granulovaného hnoje) a zůstanou na balkóně: 2 Strabeny, 1 Nelinku a 1 Tomato Berry. 1 Strabena zůstala pokusně na okně v bytě – jsem zvědav, zda chytne tu nákazu – ostatní byly na chodbě a dnes jsem je přenesl na balkón. Všechny jsou to cherry rajčátka. V přesazování budu pokračovat tak do 10 kusů celkem. Tím se sníží počet keřů na chalupě, protože letos jsou tam ty podmínky zatím hodně mizerné. Ostatně v Ústí to není o mnoho lepší.

 

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika