Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

5.5.19 Na balkóně zatím nemrzlo, králíci přežili bez úhony. Tak snad přežijí i do zítra. Sazenice ale ještě zůstanou uvnitř nejmíň další den.
Částečně dobrá zpráva je i z chalupy: otevřel jsem dnes odpoledne kryty dvou rajčat, jeden polypropylénový pytel a jeden kbelík a zjistil, že nezmrzla. Nemají ani omrzlé konečky spodních listů. Ovšem nevypadají, že by měla za 6 neděl mít zralá rajčata. Nejdřív za dva měsíce a to ještě bůhví jestli. Ty dlouhodobě nízké teploty je zarazily jako sušené švestky průjem (nebo je to obráceně?). Budou potřebovat podle mého odhadu tak 14 dní na vzpamatování. A může se stát, že je předhoní ty za tepla nově vysazené. Závěr: letos, na rozdíl od loňska, jsem tu sázku na teplé počasí prohrál na celé čáře. A navíc jsem udělal tu chybu, že jsem jim nepodestlal žádnou biomasu. Určitě by na tom byly líp. Utěšuje mne, že jsem nevsadil jen na jednu kartu. Ruži, tedy Registrovaný uživateli, pokud tohle čtete, jak vy jste to nakonec vyřešil? Vysadil jste je všechny?

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika