Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Líné vlákno a vlastní netrpělivost mne donutily založit tohle pokračování. Zároveň sloučím "Plísni navzdory" a "Novou sezónu". Není třeba to dělit. Pokud bude laskavý čtenář hledat nějaké historické souvislosti, lze je najít tam.

4.5.19 10 statečných na chalupě je v plné palbě nepřátelského prostředí. Když jsme tam dnes přijeli, sněžilo a teplota byla 1°C. Zatím plus. Neodvážil jsem se je ani otevřít, jen jsem přes plastové kbelíky přehodil ještě kartonové krabice. Víc udělat nemůžu, takže jejich šance na přežití nejsou valné. I doma v Ústí jsem musel uklidit sazenice dovnitř. Letos se Matka Příroda rozhodla Ledové muže zdvojnásobit, aby nám nebylo líto, že se loni nekonali. sad Výsadba těch zbylých se tedy odkládá na neurčito a předpověď říká, že to hned tak nebude.

Snad budou nějaká rajčata v květnu a červnu z balkonovníku, ale těch bude jen pár. Jsou přikrytá a na noc jim tam přitopím. Tady v Ústí má být taky 1°C. Několik pokusných králíků zůstalo venku: není je už kam dát. Nejsou přikryté, ale pokud zmrznou, nebude to žádná veliká škoda.

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika