Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak já jsem proti chorobám také nestříkal, nepoužívám ani žádné nechemické postřiky a zálivky. Ani moc nehnojím, nemám přehled, ale celkem jsem asi dvakrát dal ledek vápenatý, jednou nějaký Kristalon, mám dojem, že také jednou Yara Mila a naposledy jsem zkusil růžový Kristalon. Snažím se to střídat tak, abych hnojiva (část jsem jich dostal darem) postupně vypotřeboval. Proti listovým chorobám se bráním pasivně, nad cherry rajaty mám stříšku dokonce s okapy a nad ostatními rajčaty mám velkou střechu. Někde v boudě mám Acrobat, ale nevypadá to na to, že by někaká plíseň hrozila a tak tam zůstane do příštích let.

Zítra budu dělat rajčatovou šťávu na pití z těch více šťavnatých, z těch masitějších červených asi udělám pečenou rajčatovou omáčku, recept si najdu na internetu. Oranžové (Orange Russian 117 a Cor de Bou) si nechám ještě dozrát v chladnější místnosti, část Amana Orange přidám do té omáčky. V neděli (odjíždíme v pondělí) půjdu ještě na zahradu a natrhám si pořádnou krabici mých oblíbených Start F1. Tahám je s sebou každý rok. Není nic lepšího, než zakousnout se při tůře do chleba a k němu přikusovat nějaký ten Start.

           Vladimír

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika