Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

U mňa je to riadny rozdiel. Asi máj u vás nebol tak chladný ako u nás na Myjave, takže vonku bolo všetko zbrzdené a tak skoro úroda nebude.

V skleníku mám naopak divočinu, zasadajú už až pod strechou, niektoré musím zredukovať výšku, alebo ťahať vrchom, hoci, aby som zbrzdila rast do výšky som nechala cherry a koktejlové na 3-4 výhony. Krásne zrejú. Najväčšiu násadu majú Tutti Frutti, Santa Orange, Start, ArancaF1, Bejbino, Arielle F1. Determinantné 42 Days na vyvýšenom záhone v skleníku už bude končiť, ale skorej dĺžka rodenia je tých 42 dní, ako nástup do rodivosti(Vysievala som koncom januára, prvé plody dozreli až koncom mája, teraz zrejú temer všetky súčasne, asi koreň na budúci týždeň vytrhnem, chuť aj úrodnosť je priemerná).Pridávam foto z dnešného zberu aj popisom druhov. Hlásené dažde neprišli, už nám nezapršalo temer mesiac.
Eva T.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika