Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Evi, je to o tom, zda "zimní" chov má či nemá smysl. Za sebe říkám, že má (a to se mi letos zas až tak nedaří). Tvoje výpověď říká to samé. Ty odrůdy od Tebe mi nevyšly tak jako Tobě. Mini Kumato mi uzrálo docela do kysela, podobně jako Startka (obě ale plná rajčatová chuť). Maglia Rosa sice nasadila na plody, ale neuzrály a teď už je díky té infekci na odpis a Sleeping Lady si dává hodně na čas - asi bojuje s nákazousad. Ukázalo se ale, že ta nepojmenovaná odrůda červených cherry je docela odolná, takže už červená (nejspíš není úplně raná). A už se červenají i rajčata v balkonovníku - nasazená už za oknem. Startky. 

Mimmo mi potvrdil, že můj plán na příští rok - tedy vlastně na léto tohoto, má naději a smysl. Takže dál hledám cestu, jak mít rajčata celý rok. Když odpočtu tu dvoutýdenní pauzu, nejsem cíli daleko. Vlastně jen rozdíl mezi 9. a 20. březnem. Jenže to už jsou "poslední a první" vlaštovky. Můj sen je mít dostatečnou zásobu - řekněme 1,5 kg měsíčně - kdykoliv k sežrání. Ale i kdyby se to nepovedlo, to hledání samo je spousta srandy (ale i dost práce). A to mne baví.

Milan

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika