Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Evi, "zaprataný" je to správné slovo. Škoda, že není ten byt nafukovací. Ale ještě ne všechna okna: u manželky v pokoji ještě nejsou (ona zatím také neví, že tam později přijdouwink). Ale naštěstí ostatní členové rodiny už jsou totálně odlítlí z hnízda, takže je to jen manželka, která může brblat. Dělá to vzácně málo, to jí musím uznat. Buď je ráda, že chodím do hospody jen sporadicky anebo oceňuje, že opravdu nemáme nouzi o výborná rajčatasmiley.

Ale jak jsem loni zjistil, mám ještě rezervu na chodbě, tedy pro březen. Sousedi neřekli ani popel, tak doufám, že nebudou protestovat ani letos. Jenže tam asi nebudu moct dát odražeče, natož svítit. Můj pracně vybudovaný balkonovník zatím nelze provozovat, jeho vytápění by bylo zatraceně drahé. Tak až někdy v březnu. Má to ale výhodu: kdyby moc mrzlo, vezmu je zase dovnitř, aby se ohřály. Někam na podlahu.

A máš pravdu: Maglia Rosa roste rychle a už má na květ a jedno Supické už kvete. Takže naděje ještě neumřela, i když z toho zase nedělám žádné drama: když budou, tak budou, když ne, svět se nezboří. Stejně jich asi nebude moc.

Ano, prosím, zkus se jich zeptat na podrobnosti. Bloudím v oblastech, které jsou jen částečně zmapované a každá zkušenost mi může pomoct. Díky.

Milan

P.S. A co dělá Slovensko s těmi rajčaty? Určitě je nevyváží do Čech, tady jsem je ještě neviděl.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika