Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dýně se většinou dělí na letní a zimní. Letní dýně mezi nimi cuketa se spotřebovávají ihned po utržení, kdežto zimní tykve se nechávají dozrát a teprve potom mají tu správnou chuť, kterou od nich očekáváme. Pochopitelně nelze srovnávat cukety se zimními tykvemi jako je například Hokaido, Acorny, atd. To, že cuketa nemá žádnou chuť podle mne není pravda. Mně moc chutná smažená cuketa. Neupravenou ji nejím stejně jako neupravený špenát, salát, červenou řepu atd. Ani to Hokaido nebo buternut Liscia mně za syrova nějak nechutná. Nesnažím se z cukety dělat nějakou polévku ani moučníky nebo buchty (ty mám nejraději z kynutého těsta). Zkoušel jsem smažit i zimní tykve, ale většinou jsou nasládlé a já mám rád tykve na slano.

           Vladimír

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika