Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pane Vladimíre, můžu mít prosbu? Můžete sem pak průběžně dávat info nebo foto jak si Bajaja vede, do čeho jste jej přesadil a po kolika kusech? 

Jak jsem tu někde psala, loni jsem zakoupila větší květináče právě kvůli Bajajovi a deklarované nutnosti sadit je do větších nádob, nicméně rostliny se mi nezdály nějaké extra bujné a v době vysazování ven jsem toho měla nad hlavu, tak jsem je dala do 5,  7,5 a 10L nádob +/- po šesti, osmi nebo jak mi to padlo pod ruku (společně s Aztekem), a nezdálo se že by jim to vadilo. Jedině že snad neplodili tak vehementně jak popisuje výrobce, ale tak nějak stejně jako Aztek, ale to mohlo být i loňským divnolétem.. Ovšem je i možné že kdyby byly po jednom/dvou sami ve velké nádobě, že by rostly/plodili jinak.. Nebo je možné že to není o bujnosti rostliny nebo kořenového systému, ale ta "nutnost větších květináčů" je jen o tom že jsou převislé a menší květník by se překlopil (?).. A v době kdy já budu po zmrzlých přesazovat ven, tak vy z této setby budete už mít asi statné rostliny, tak by mi vaše zjištění v čem jak rostou byly užitečným vodítkem..

děkuji a přeji hodně pěstitelského zdaru

Sáša

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika