Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

20.3.19 Tak ochutnávka proběhla až dnes. Překvapení spíš příjemné: rajče sice kyselé, ale s význačnou rajčatovou chutí: hodnocení 4, možná i krapet výš.
Další noc s předpovídaným mrazem je za námi, teplota v balkonovníku se zapnutým 100W ohřívačem neklesla pod 8°C. Jsem ale na rozpacích, zda ho otevřít nebo ne. Na západě je venku totiž stále jen 6°C a já musím odejít. Přijdu až kolem 2, kdy už tam bude prát slunce. Včera se sluncem bylo uvnitř 29°C. Tak volím kompromis – nechám ho trochu větrat.

Omlouvám se za opožděný zápis, ale nešel nám internet. Je 22:00 a v balkonovníku je stále 13°C. Těch 100 W zapínám, až když poklesne teplota na 9. Při přesazování se mi povedlo zlomit dvě rostliny (jsou opravdu křehké, viditelně jim chybí vápník na pevnou stavbu), jednu úplně a jednu jen na 70%. Tak jsem tu druhou zasypal hlínou a dělá kontrolní vzorek úplně venku. Třeba přežijefrown. Balkon je přeci jen trochu chráněný.

Celkově je už v balkonovníku 12 rostlin (některé včetně plodů) a vejde se tam už tak jen jedna nebo dvě. 

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika