Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Evi, to Tvoje osvětlení vypadá podobně jako moje s jedním rozdílem: Ty máš bílou zářivku (nebo je to LED trubice?), kdežto já jen bodové žárovky. Ty bílé jsou pak běžného tvaru. Vzdálenost je také přibližně stejná. Soudě podle obrázku, mám na 1 okno větší příkon. Takže tam asi zakopaný pes nebude. Příští rok se pokusím vyřešit plošné rozptýlení světla.

Ale abych nebyl jen problémový, zařadím dobrou zprávu: rozkvetly mi řízky MM druhé generace, Sleeping Lady a o Mini Kumatu už jsem psal. Ta dobrá zpráva je, že MM už mají plodíky a rozvíjejí je. Přesadil jsem je do 3l nádob (před exilem do balkónovníku je přesadím ještě jednou do 12l) a budu muset zase začít řízkovat, aby z nich nebyla džungle. Maglia Rosa, na kterou jsem spoléhal, stále květy neudrží a plody nevidno.

Neodolal jsem a vysel všech 5 zbývajících Kumat od Tebe (ještě teď jsou chutná) a ještě přidal 7 Huevos de Toro. Ty už půjdou na zahradu přímo. Změřil jsem teplotu na chodbě, je kolem 13°C. Myslíš, že to bude stačit na růst bez přisvětlení (okno je východní, ale nestíněné lodžií)? Ona asi půjde trochu nahoru ještě předtím, než semena vyklíčí - počítám, že nejdřív za 14 dní, ale to bude jen o chloupek. Zato světla přibývá každým dnem, i když tady je neustále zataženo. Teď hustě sněží, takže až to přestane, bude víc odraženého světla.

Gramoflor je nejlepší výsevní substrát, který jsem kdy vyzkoušel. Nebo Ty máš i růstový? Taky přeju hodně rajčatové a vůbec pěstitelské radostilaugh.

Milan

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika