Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

12.11.18 A je opět čas založit nové vlákno, protože centrum aktivit se zase vrátilo na svůj začátek, tedy do Ústí n. L. Sezóna na chalupě je téměř u konce, ještě tam shrnu celkovou statistiku, ale je jisté, že tam se už nic podstatného nebude dít. Název RHP - plísni navzdory se ukázal jako naprosto neopodstatněný: nebylo totiž čemu vzdorovat, tedy kromě sucha. Přirozeně mezi novým a starým vláknem je postupný přechod, takže informace, které tady nenajdete, hledejte tam.

Takže na úvod nového vlákna posílám několik snímků stavu řízků, semenáčků i balkónů k dnešnímu dni. Tedy vlastně už ke včerejšku, kdy tady byl synáček se svým přemoudřelým telefonem.

Na rozdíl od loňského roku, kdy jsem začínal od píky, letos už vycházím z toho, co vyrostlo v létě a na podzim a troufnu si říct, že i z určitých zkušeností. Jen mám trochu strach, že přes to všechno budou výsledky horší než letos, kdy jsme měli opravdu výjimečný rok. Ale to předbíhám Matku Přírodu a to se nemá.

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika