Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jak to tady čtu, tak jste měla velmi úspěšnou loňskou sezónu. Moc se mně líbí Vaše fotky, mám pocit, že jedna fotka nahradí tisíc slov. Líbí se mně také, jak jste riskovala s tou venkovní výsadbu i když je mně jasné, že asi ty sazenice byly něco navíc.

- myslím si, že ten 8. březen je docela běžný termín pro výsev rajčat. Já oébvykle vysévám rajčata na přelomu února a března podle toho, kolik místa na sazenice mám za oknem, podle nálady a jak mám čas.Schválně jsem se podíval do záznamů a loni jsem vyséval v období od 4. března do 12. března. Ono vyset víc jak padesát odrůd a nějak to nepoplést dá dost zabrat (alespoň mně smiley).

- ta netkaná textilie na noc jistě pomohla k urychlení a zrání rajčat, ale pochybuji, že by pomohla při případném nočním mrazu. Já jsem v roce 2016 vysadil 30. března rajčata 0-30 (deklarovaná jako mrazu odolná) do tunelu z netkané bílé textilie a za dva dny po nočním mrazíku z těch 22 sazenic nezbyla živá ani jedna. Dnes už vím, že to chtělo něco světlu nepropustného třeba namočený jutový pytel nebo stará deka přehozená třeba i přes tu netkanou. Tak to dělali staří zahradníci s pařeništi.

-u těch ostatních odrůd (Orkádo, Big Mama, Torino, atd.) nelze očekávat nějakou velkou ranost, zato Start F1 je opravdu odrůda velmi raná, u mne jen cca o týden pozdnější než světová špička Supické polní rané

-je vidět, že skleník opravdu pomáhá, vždyť proto se skleníky kupují

-ať se Vám letos sezóna vydaří alespoň tak jako loni.

           Vladimír

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika