Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Paní Daro,

dkuji za tu adresu na ten slovenský web. Jistě si tam něco vyberu (z těch bulharských) a objednám. Rajče Marmande jsem pěstoval už dříve, v roce 2012. Tehdy jsem se zhlídl v salátu Caprese a někde jsem se dočetl, že se mimo jiné dělá i z rajčete Marmande. Tak jsem si koupil semena, mám dojem, že to bylo v Lídlu za směšnou cenu. Myslím si, že i v pozdějších letech v Lídlu tato semena měli. Tehdy jsem neměl ještě zkušenosti s nějakými masitějšími odrůdami a tak jsem toto rajče srovnával s Cuor de Buore (ten typ co vypadá jako měšec). Tehdy mně připadalo Marmande trochu méně sladké i když rajčatově výraznější. Ale mohlo to být také rokem a způsobem pěstování. Myslím si, že by mělo být jedno z kterého webu objednáte asi to bude všechno stejné. Jen mne vždy odrazuje ta cena poštovného (hlavně když objednám jeden sáček).  Možná by bylo dobré počkat do poloviny ledna, jestli se někde v Supemarketech tato semena neobjeví. Také budu obíhat obchody a hledat co mají nového.

           Vladimír

PS.: Letos jsem s pálivými paprikami dopadl bídně (nebyla voda a všechnp mně uschlo) a tak Vaše skvělé recepty budu moci odzkoušet až příští rok

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika