Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

O svátcích a před Novým rokem je takový klidný čas, kdy může člověk přemýšlet, co bude pěstovat. Mne napadlo, že bych mohl celé dva řádky osadit rajčaty (16 rostlin) která jsou určená především ke zpracování na protlaky a kečupy, na sušení případně do leča. Základ budou pro mne tvořit nové odrůdy, jejichž semena bych měl dostat z Tomatoville v průběhu ledna, Polish linguista, Opalka, Jersey Devil, Andes Horn, Gilbertie, Heinz 1439 a Costoluto Genovese Brokenbar. Jako referenční pro porovnání chci vysadit Scatolone 3, San Marzano 3, San Marzano Gigante a Costoluto Genovese. Jediné podobné rajče, které ještě znám je Hugo od Moravoseedu ale to se mně neosvědčilo.
Znáte někdo ještě nějaké dostupné rajče podobného typu (velké, podlouhlé, masité s málo semeny), které bych mohl ještě v nadcházející sezóně odzkoušet a porovnat jeho úrodnost s ostatními zde uvedenými?

           Vladimír

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika