Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

K rajčatům Aztek a Bajaja - loni jsem pěstovala a rozhodněstojí za to. Měla jsem je venku v nádobách.

Bajaja dozrával tak nějak postupně, Aztek najednou během asi dvou týdnů. Nakoupila jsem větší květináče právě kvůli informaci o Bajajovi ale nakonec nijak větší nebylo (a taky mi vzešlo snad všechno tak jsem toho měla najednou až moc), tak jsem je naprala asi po šesti sazenicích do 7,5 a 10 litrových nádob. Rostliny obou druhů byly tak nějak podbné - žluté měli stát jako keřík a červené být převislé, ale nakonec to bylo tak nějak půl na půl, některé žluté převisly a některé červené stály, úroda nebyla tak ohromná na objem jak popisoval výrobce ale rozhodně jsou ty druhy, kolem kterých neprojdete v době zralosti aniž byste se nezastavili a nezobli jedno (a druhé a třetí a čtvrté). Taky oproti skleníkovým rajčatům jsou chuťově někde hodně jinde, i když to mohlo být způsobeno loňským horkým létem, to už tu někdo psal že byl značný rozdíl mezi skleníkem a záhonem. 

Sáša 

PS. kdo také bude pěstovat v nádobách, veliké pěstební květináče jsem sehnala od firmy pasič a velká spokojenost, jak s cenou tak s dodáním - to není reklama, jen sama vím jaký je problém sehnat 25litrové květináče aby nestály stovku jeden..

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika