Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Máte nějaké tipy, co s tolika rajčaty? Také sklízíme desítky kil, v minulosti jsme sušili, ale jediným užitečným využitím nakonec zůstává kečup. Zde bych uvítal tip na nějaký recept, jehož výsledný produkt se blíží klasickým kečupům.

Jinak otázku "co s ním" asi brzy vyřeší houbové choroby - přes preventivní postřiky Cu a Vitisanem (ten mi snad u rajčat vůbec nefunguje, narozdíl od monilie peckovin) již mají rostliny znatelné napadení plísněmi a nějakou rzí či co.

Z odůd jsem po opakovaných pokusek zcela vyřadil bifteková a různá barevná rajčata, která podle mě prostě chuťově nedosahují kvalit klasiky. Zde stále zůstává solidní Start, neměknoucí, úrodné, trvanlivé a přitom chutné Parto (skupina Tornado), z lahůdkových odrůd pak Mandat a Tomatoberry/Gardenberry. Po letošku vyřadím i Harzfeuer (tmavě červené, měknoucí, praskající, podobné Startu. Zvědavý jsem na Sonet, zatím nedozrál, ale nese velké množství rozměrných plodů.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika