Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

14.12.18 Stále si pochutnávám na rajčatech sklizených v říjnu a listopadu. Dozrávají v nízké teplotě ve spíži s pootevřeným oknem (11 - 12°C) a i teď jsou nesrovnatelně chutnější než koupená. Některá jsou stále zelená, takže doufám, že budou k snědku někdy v lednu (můj tajný sen je, že vydrží až do února). Téměř nepochybně budu s bramborovým salátem jíst i salát rajčatový. Malinko přislazený, ale svůj.smiley

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika