Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

11.10.18 V sobotu 6.10. jsem vysel 4 odrůdy (Vilma, Sleeping Lady, Maglia Rosa, Minikumato) po čtyřech semínkách a v pondělí 8.10. jsem přidal i 5 Stupických. Jsou určeny do balkonovníku a bytu na růst přes zimu s umělým LED přisvětlováním. Spolu s 20 řízky, které mají už i malinké plody, by měly mít rajčata v prosinci, lednu a únoru. Uvidíme. Všechna 4 Minikumata už vystrkují klíčky, z čehož soudím, že jsou velmi raná.
Venkovní sezóna je i nadále otevřená, rajčata stále pomalu rostou – plody i rostliny – přestože listy schnou ve velkém. A předpověď počasí stále hlásí slušné teploty. Ještě zalévám, i když mnohem sporadičtěji. Na balkóně mi nadělal trochu paseky vítr, ale i na nalomených vijanech rajčata dozrávají.
Celková sklizeň ze zahrady (57 rostlin, z toho 4 cherry) se vyšplhala na něco mezi 220 a 230kg. Tedy včetně otrhaných zelených, která dozrávají v chalupě, na můj vkus trochu příliš rychle – do prosince je daleko.

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika