Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

"že odolnější mohou mít zase horší chuť." Musím potvrdit. Ta chuťově nejlepší česká odrůda - Start - se mi jeví jako naprosto nejnáchylnější k praskání ze všech těch, které mám. Teď vkládám naději do anglických Mountain Magiků, ty jsou jak chutné tak docela hodně odolné vůči praskání. Z těch 25 - 30kg sklizených MM snad bylo jen 5 prasklých. Ale zase oproti Startce jsou náchylnější k suché hnilobě. O plísni bramborové nemůžu podat žádné svědectví.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika