Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ha, tak tohle je otázka za milion dolarůindecision. Ale začnu svou nepříliš rozsáhlou zkušeností s balkónem, na kterém jsem mnohokrát měl přes 40 °C. Především je rozhodující velikost nádob a množství zeminy: nejen kvůli živinám, ale hlavně kvůli udržení vody. Mých 12 litrů je nedostatečných, tedy pokud bych nechtěl zalévat víckrát denně (to ale vyplavuje živiny). Madrid? Nejmíň 25l, tedy odhadem.

Tyčkové jsou žrouti vody a musí se hodně podepírat. Keříčkové mi odplodily a teď už dávají jen miniaturní rajčata (Vilma, Balkónové). Za nejvhodnější považuju dwarfy. Sleeping Lady si u mne vede i v těch horkých dnech nejlíp - stále rodí. Konkrétní odrůdy nedokážu doporučit, na to nemám dost zkušeností.

Důležité je, zda je balkón otevřený nebo je to lodžie. Ve Španělsku spíš to první, takže to horko nebude tak zlé. A zastínil bych polední slunce, tedy hořejšek balkónu něčím poloprůhledným a třeba i snímatelným.

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika