Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

22.5.18 Všech 58 sazenic je na stanovištích – zase o trochu víc, než byl plán. Z toho je 27 plísniodolných, naplno vystavených vlivům počasí. Nad ostatními bude stříška. Zemní vruty jsou na místě v zemi, ale potřebuji ještě dva sloupky, lanko a průhlednou plachtu.
Rostliny ze semínek z 15.3. viditelně rostou rychleji než řízky, mají měkčí a poddajnější stonky a mnohem menší listy. Naopak řízky už téměř všechny kvetou a některé, ty dřívější, mají už plody. Uvidíme, jestli také dřív dozrají. A samozřejmě porovnám i výnosy, tedy pokud nějaké budou.
Mateře mají plody velikosti hrací kuličky, ale rostou spíš do obezity a velikosti listů. Ne, že by to vadilo, hlavně aby dobře plodily.
Krtek dál řádí, podryl další račata. Jen jedno ale zvadlo. Ty dvě oběti z 8.5. viditelně přežily, ale jsou najednou hodně pozadu za ostatními. Tak snad přežije i to třetí (Crimson Crush). Přečetl jsem celé vlákno o krtcích, ale nic nezávadně, ale spolehlivě účinného jsem nenašel, takže ho nechávám na pokoji a doufám, že on mi to oplatí na rajčatech.
Zítra k snídani bude opět chleba s másle a vlastní rajčata a papriky (Slovakia). Ty první papriky jsem už asi měl utrhnout dřív: rostliny do nich moc investují a nemají chuť mít další děti.

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika