Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den. Věřte, že nejlepší kvašáky jsou z běžných nakladaček - čím menší, tím lepší. Když jsme před 40 lety začínali zahrádkařit, sousedé v kolonii se divili, že nejdřív několikrát naložím nakládačky na kvašáky a teprve pak zavařuji. Dnes to tam dělá každý, kdo se v kvašácích zhlédl.

Přinesla jsem si to ze Slovácka - tam to takto fungovalo, zajména o žních. K jídlu na oběd se na pole přinesl kameňák kvašáků a na osvěžení velká mísa okurkového salátu se smetanou. Ten byl v tom vedru žádanější než jídlo. Prarodiče totiž dlouho soukromě hospodařili a i pak jsme měli dvě krávy a býky, tak pomocných rukou / nebo ruk??/ bylo v poli hodně třeba.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika