Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

no ale potom mi nejde na rozum, proč jsou spodní listy ok?  dělají to jen ty horní. A navíc se mi zdá, že úplně nahoře poslední patro začíná být ok taky.

Nebude to náhodou opravdu z toho přelití? Mě se zdá, a nemám to odsledováno, že to kroucení začlo v době, kdy jsem rajčata přelil. Jak to tady padlo, tak jsem si to dal tak nějak do souvislosti.

Ten případný herbicid... Lze se ho nějak zbavit? Myslím hlavně s časem. Tedy jestli se časem rozloží?

Pro lepší posouzení celého případu, přikládám další informace, které možná mohou s tímto kroucením souviset. Do skleníku vyhnojeného tímtéž koňským hnojem, jsem vysadil 29.3.malé rostlinky rajčat(stejná odrůda) o 2děložních+2pravých lístcích. Vysadil jsem je ze substrátu. Rostlinky byly zelené. Asi po týdnu chytly takový fialový nádech. Tak jsem tam dal ještě jednu rustlinu a ta za týden chytla taky fialový nádech. Zatím všechny rostou pomalým tempem. Toho 29.3. jsem vysadil do skleníku ze substrátu i jinou odrudu a ta chytla taky fialový nádech. Ale ta skoro vůbec neroste. Doma mám z toho výsevu rostlinky, které jsou 2-3x větší a jsou pěkně zelené. Pouze stonek u substrátu má takový růžovofialový nádech.

Nasadil jsem toho data do skleníku taky kozí rohy a ty docela rostou.

Hlávkové saláty ve skleníku pomalu rostou taky(přibývají lístky co pár dnů).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika