Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím

Mám vysazeny rajčata. Jsou už skoro metr vysoké. Spodní listy jsou vcelku ok a rozvinuté. Ty horní jsou takové zežmoulané. Každý list zvlášť a je zatočený do sámsebe. Čím vyšší patro, tím více jsou nerozvinuté. Svítil jsem jim obyč.zářivkou 865. Jsou zasazeny v zemině z loňského roku a prohnojené koňský hnojem(hobliny z pod koní+koblížky)- měl jsem tuto směs asi 5měsíců přes zimu venku na hromadě.

Někde jsem četl, že je třeba dodat borax, nebo dolom.vápenec. Zkusil jsem nejprve dát vitality komplex(Agro). 2x jsem aplikoval a nic se nezměnilo. Tak chci zkusit ten vápenec. V šopě jsem našel dědictví - vápno vzdušné dolomitické jemné III.

Když ho uhasím, jakou koncentraci, resp.jaký poměr vody a vápence rostlinám dodat? Asi bych aplikoval na list, jestli je v zemině moc dusíku. Bude stačit poprášit listy tím vzniklým mlíkem? Nebo je třeba nějak nanést i sedlinu?

děkuji

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika