Evi, co Tě přimělo vyřadit Crimson Crush? Náchylnost k té tajemné chorobě, chuť či výnos? U mne se jevily jako hodně náchylné na suchou hnilobu, ale jinak mi připadala jako docela chutná (tak 6,7 na desetistupňové škále) a vhodná na zavařování, ale i do salátů. Výhodou je jejich velikost plodů: ta moje dosahovala na začátku sezóny až 300g. Bohužel jsem nezjistil, jak moc jsou plísniodolná - žádná plíseň nebyla.
Stupice i Startky mi také připadaly jako nejodolnější vůči jak vysokým, tak nízkým teplotám. Suchá hniloba je téměř nepostihla, stejně jako málo postihla Mountain Magic. MM teď řízkuju a tak bych Ti mohl poslat nějaká semínka. Je to skvělé minikoktajlové rajče. Ale zase nevím, zda té plísni skutečně odolá.
Zkoušela jsi proti té chorobě nějak bojovat? Ale ten detail prasklého stonku mne hodně mate. Proč si myslíš, že to byla bakteriální nákaza? To se ptám jen z neznalosti.
Milan HP