Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Evi, co Tě přimělo vyřadit Crimson Crush? Náchylnost k té tajemné chorobě, chuť či výnos? U mne se jevily jako hodně náchylné na suchou hnilobu, ale jinak mi připadala jako docela chutná (tak 6,7 na desetistupňové škále) a vhodná na zavařování, ale i do salátů. Výhodou je jejich velikost plodů: ta moje dosahovala na začátku sezóny až 300g. Bohužel jsem nezjistil, jak moc jsou plísniodolná - žádná plíseň nebyla.

Stupice i Startky mi také připadaly jako nejodolnější vůči jak vysokým, tak nízkým teplotám. Suchá hniloba je téměř nepostihla, stejně jako málo postihla Mountain Magic. MM teď řízkuju a tak bych Ti mohl poslat nějaká semínka. Je to skvělé minikoktajlové rajče. Ale zase nevím, zda té plísni skutečně odolá.

Zkoušela jsi proti té chorobě nějak bojovat? Ale ten detail prasklého stonku mne hodně mate. Proč si myslíš, že to byla bakteriální nákaza? To se ptám jen z neznalosti.

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika