Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

už je asi pozdě na výsev, ale mě už třetím rokem těší odrůda Galera. Moc neplesniví bramb.plísní a to ani když ty branibory rostly 3m od rajčatoviště. Rajčata rostou i do 2m šlahounů(zcela běžně), na jednom střapci 24kuliček o něco menších jak pinkponkáč. Pěstuju je furt na tom samém místě a jsou docela na sobě nahuštěna. Nezalívám na listy, ale petky do hlíny zapuštěné nenám. Chuťově to je nejlepší, když se to sbírá úplně ne rudé. Prostě jak se zbarví z oranžovozelené do červena, tak jsou takové fajné kyselkavé-rajčatové. Chuť rozhodně není planá, nebo jak chutná zelené rajče... Na podzim(v říjnu) je otrhám zelené a nechám za oknem dozrát a dojdou z 90%.

Musím ovšem upozornit, že chuť bych si představoval trochu více rajčatovou. Už jsem o tom četl. Neexistuje odrůda, která by byla fakt chuťově 100% a zároveň odolná a vůbec měla všechny dobré vlastnosti. Prostě si člověk musí vybrat. Bud ryskovat že se ukuprikoluje proti plísni, a stejně mu to v deštivějším počasí zplesniví, nebo ta chuť bude jak dražší rajčata z hyper/super.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika