Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:Dobrý den,
ráda bych založila nové vlákno o nejchutnejších a nejlepších odrůdách rajčat (i když každému samozrejne chutná něco jiného). Sice tu už jedna taková diskuze z roku 2010 je, ale za tu dobu jsou zase nové vyslechtene druhy. Já jsem pro tento rok sáhla po mnou ověřených bejbinech, které jsou chuťově dobré, vhodné jak přímo na jídlo, tak do salátu a také bych řekla plísni odolné... ještě nam velice chutnalo hnědé čokoládové rajče... po přečtení a vyselektovani zajímavých odrůd jsem vysela ještě pro mě nove gardenberry, blumko, datlo, zlatavu, black from tula, indigo rose a doporucovanou odrůdu z dobrasemena.cz - big mama (tuto odrůdu vůbec neznám, pěstoval jste někdo?) Budu moc ráda, když se podělíte o vaše zkušenosti s výše uvedenými odrůdami a samozřejmě i s jinymi, vámi oblíbenými...
Jinak na výsev všech seminek se mi velice osvědčil perlit, dříve se mi stávalo, že povrch substrátu bud začal plesnivet (i po propareni), nebo se mi zapletaly korinky do sebe, s perlitem jsem maximálně spokojena.
Všem milovníkům rajčat přeji úspěšnou sezónu 2018 a ať vám vaše rajčatka přináší samou radost.
Maca