Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Propařuje se proto, aby se zničila nějaká houba,  (nechce se mně hledat jak se jmenuje) která způsobuje padání klíčních rostlinek, pochybuji, že když jsou v substrátu nějaké zbytky herbicidů, že tomu nějaké propařování zabrání. Padání klíčních rostlinek je podporováno hustým výsevem do misek a přemokřením při nižších teplotách.

S tím bych moc nesouhlasil - už několikrát jsem se snažil vyklíčit pinie ve směsi hlíny a kompostu. V 99% případů rostlinka krásně vyrazila, a do měsíce padla. Zalívat jsem se snažil co nejméně, abych se vyvaroval přemokření. Pravidelně se mi tak chovají borovice, ostatní rostliny, které jsem zkoušel, nikoli. Takže si nejsem jistý, zda by padala i rajčata - zda je to typický problém borovic, nebo je něco špatně v kompostu (kompost je domácí, nic špatného). Nicméně času je dost, takže možná zkusím na měsíc potrápit pár semínek rajčat, jak se jim v tom povede, než vyseju naostro.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika